Termeni si Conditii


1. Datele de identificare ale comerciantului

S.C. ROMWEST EURO SRL, cu sediul social in Braila, Strada Mioritei, nr. 4, Bloc H, Scara 2, Ap 19, cod postal 810239, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului sub nr. J 09/698/2004, CUI 15739584, atribut fiscal RO, operator de date cu caracter personal fiind inregistrat la ANSPDCP.

2. Proprietatea intelectuala

Continutul si designul www.reviveturbocleaner.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.reviveturbocleaner.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii. 
Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale www.reviveturbocleaner.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii. 
Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a www.reviveturbocleaner.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul www.reviveturbocleaner.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

3. Inregistrarea ca utilizator

Site-ul www.reviveturbocleaner.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului www.reviveturbocleaner.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a www.reviveturbocleaner.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.
Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.reviveturbocleaner.ro. 
Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.
www.reviveturbocleaner.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie. 

4. Datele personale

Prin inregistrarea ca utilizator al www.reviveturbocleaner.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, adresa, numarul de telefon si CNP-ul, avand ca rol facturarea produselor ce vor fi livrate. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele www.reviveturbocleaner.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida.

5. Procedura de cumparare

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.reviveturbocleaner.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
- identificarea si alegerea produselor
- efectuarea platii produselor. Plata se prin transfer bancar, ramburs, ordin de plata sau cu cardul, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus.
- livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita de factura.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.reviveturbocleaner.ro, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile. 

6. Preturile
Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe www.reviveturbocleaner.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania). Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada. 

7. Metode de plata
Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: plata la ramburs, la livrare si transferul bancar. Daca reprezentati o firma, puteti opta pentru plata anticipat, prin ordin de plata. Dupa lansarea comenzii veti primi prin email datele necesare efectuarii platii. In cazul comenzilor la care s-a optat pentru plata cu Ordin de plata, comenzile vor fi expediate catre client numai dupa primirea si incasarea platii corespunzatoare sumei de pe factura proforma. 

8. Descrierea si returnarea produselor
Puteti solicita returnarea produselor comandate si deja livrate fara penalitati si fara invocarea unui motiv in termen de maxim 14 zile lucratoare de la receptionarea acestora. Plata taxelor de returnare va fi suportata de catre dvs. Returul este valabil numai pentru clientii persoane fizice.
Returnarea produselor se accepta de Romwest Euro SRL numai daca sunt respectate urmatoarele conditii:
•    Produsele sunt sigilate in ambalajul original, gasindu-se in aceeasi stare in care erau la momentul livrarii acestora catre dumneavoastra.
•    Toate costurile pentru transportul produselor returnate sunt suportate exclusiv de catre client. In cazul in care cumparatorul nu achita acest transport in momentul returului, Romwest Euro isi rezerva dreptul de a retine costurile de transport din valoarea produselor care urmeaza a fi returnate.
•    In cazul acceptarii unui retur de produse, Romwest Euro va emite o factura "storno", in conformitate cu prevederile legale in vigoare, in momentul receptionarii produselor.
•    In cel mult 3 zile lucratoare de la receptionarea produselor, Romwest Euro va returna cumparatorului valoarea produselor conform conditiilor din prezentul document;


9. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de  spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. www.reviveturbocleaner.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe . www.reviveturbocleaner.ro, transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe . www.reviveturbocleaner.ro, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale www.reviveturbocleaner.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site-ul www.reviveturbocleaner.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site-ul www.reviveturbocleaner.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.


11. Forta majora

www.reviveturbocleaner.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.reviveturbocleaner.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa www.reviveturbocleaner.ro . Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.reviveturbocleaner.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.reviveturbocleaner.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

12. Publicitatea

www.reviveturbocleaner.ro poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.reviveturbocleaner.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

13. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale

www.reviveturbocleaner.ro respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email: [email protected], sau sa ne contactati la numerele de fax si telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate pagina siteului la Contact. 

14. Legislatia aplicabila

Serviciile oferite de Societate prin intermediul www.reviveturbocleaner.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
Termenii si conditiile www.reviveturbocleaner.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Romwest Euro. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente.

15. Prezentarea ofertei 

SC Romwest Euro SRL isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul www.reviveturbocleaner.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul www.reviveturbocleaner.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul www.reviveturbocleaner.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.

Folosim fisiere cookies pentru a va oferi servicii mai bune. Continuand sa utilizati site-ul nostru sunteti de acord cu termenii si conditiile si cu politica de confidentialitate.