Revive Turbo Cleaner - Curata turbinele fara demontare

Revive Turbo Cleaner curata turbinele si galeria de admisie fara a necesita demontarea componentelor. Este o solutie ecologica, non-coroziva, de compozitie apoasa, ce se administreaza in sistemul de admisie si care distruge depunerile si le transforma in mici particule, ce sunt apoi indepartate prin sistemul de esapament. Solutia inregistreaza succes in 28 de tari, fiind testata si imbunatatita pe parcursul a 30 de ani.

✔ Curata turbinele fara demontare

✔ Indeparteaza depunerile de funingine, carbon, ulei

✔ Aplicabil motoarelor diesel si benzina

✔ Fluid non-toxic, non-coroziv si non-inflamabil

✔ Vindeca pierderile de putere

✔ Restaureaza consumul

✔ Reduce emisiile de carbon

✔ Proces rapid – aproximativ 20 min.

✔ De doua ori mai ieftin decat procedura clasica

Este cel mai eficient tratament de acest gen. Ofera acelasi randament ca procedura clasica, iar costurile sunt de doua ori mai mici, fara a implica demontarea componentelor. NU afecteaza in niciun fel catalizatorul sau filtrul de particule.

Cum functioneaza?

Tratamentul este pulverizat in sistemul de admisie al masinii dupa debitmetru, in timp ce motorul este pornit la rece. Pe masura ce fluidul trece prin motor, ingredientele active tintesc depunerile uleioase/de carbon si indeparteaza depunerile. Aceste mici particule de impuritati nu sunt mai mari decat particulele de funingine pe care motorul le genereaza in mod natural, facand ca procesul sa fie sigur pentru vehicule dotate cu catalizatori si filtre de particule. 

Vezi si Mod de utilizare Revive

Usor de folosit

Un tratament este usor de implementat. Lichidul este introdus in sistemul de admisie, fara a demonta turbina. Intregul proces dureaza aproximativ 20 de minute.

Reparatii cu Revive

Revive este folosit pentru curatarea sistemelor ce au deja probleme cauzate de acumularea de funingine si ulei. Prin utilizarea dozelor recomandate pentru un vehicul, straturile carbonizate sunt indepartate treptat, facand procesul de curatare a motorului unul foarte sigur.

Restaurarea consumului, a puterii si a emisiilor

Curatarea turbinei si a altor componente ale motorului contribuie la scaderea consumului de carburant, restaureaza puterea motorului si reduce emisiile de carbon.

Tehnologie aviatica

Tehnologia ce sta la baza tratamentelor Revive a fost conceputa pentru industria aviatica. A fost inventat pentru curatarea motoarelor de avion si pentru pastrarea functionarii turbinelor in conditii performante.

Eco Friendly

Toate produsele Revive sunt biodegradabile, non-toxice si non-inflamabile.

 Produsele Revive sunt disponibile in 3 variante:

 

Vezi Produsele Revive

Service Shot – tratament preventiv

Revive Service Shot™este folosit pentru prevenirea acumularilor de funingine si carbon in sistemul motorului. Este un tratament simplu si rapid ce se recomanda a fi folosit inaintea fiecarei revizii.

Folosirea regulata a Service Shot™ contribuie la mentinerea functionalitatii optime a motorului, previne acumularile de funingine si ulei prin indepartarea depozitelor pana ca acestea sa cauzeze probleme. Este recomandata folosirea acestuia la motoarele aflate in perfecta stare, dar si celor care au fost tratate anterior cu Revive Turbo Cleaner.

Tratamentul Revive Service Shot™ poate fi aplicat motoarelor cu turbina standard, celor cu turbina cu geometrie variabila, la cele fara tubina, dar si motoarelor pe benzina cu injectie directa. Tratamentul preventiv cu Service Shot™ contribuie la pastrarea in stare perfecta si a turbinelor cu geometrie variabila, fara a necesita demontarea acestora. Dupa utilizare, nu se vor forma depuneri de funingine ce pot cauza scaderi in performanta si puterea motoarelor. Service Shot™ este administrat in sistemul de admisie in timp ce motorul se afla in functiune. Preintampina afectiuni la turbine, la valvele de admisie, precum si la valvele EGR. Revive Service Shot™ este un tratament foarte bun pentru automobilele echipate cu catalizatori si filtre de particule.