Retur


Puteti solicita returnarea produselor comandate si deja livrate fara penalitati si fara invocarea unui motiv in termen de maxim 14 zile lucratoare de la receptionarea acestora. Plata taxelor de returnare va fi suportata de catre dvs. Returul este valabil numai pentru clientii persoane fizice.
Returnarea produselor se accepta de Romwest Euro SRL numai daca sunt respectate urmatoarele conditii:
•    Produsele sunt sigilate in ambalajul original, gasindu-se in aceeasi stare in care erau la momentul livrarii acestora catre dumneavoastra.
•    Toate costurile pentru transportul produselor returnate sunt suportate exclusiv de catre client. In cazul in care cumparatorul nu achita acest transport in momentul returului, Romwest Euro isi rezerva dreptul de a retine costurile de transport din valoarea produselor care urmeaza a fi returnate.
•    In cazul acceptarii unui retur de produse, Romwest Euro va emite o factura "storno", in conformitate cu prevederile legale in vigoare, in momentul receptionarii produselor.
•    In cel mult 3 zile lucratoare de la receptionarea produselor, Romwest Euro va returna cumparatorului valoarea produselor conform conditiilor din prezentul document;

Folosim fisiere cookies pentru a va oferi servicii mai bune. Continuand sa utilizati site-ul nostru sunteti de acord cu termenii si conditiile si cu politica de confidentialitate.